Actie: Black Friday & Cyber Monday 2020 

Op 26 november 20:00 uur tot 30 november 2020 23:59 uur geldt de actie 25% korting op alle artikelen, ook op de SALE. De korting is al automatisch verrekend met de prijzen op de website. De consument hoeft hiervoor geen kortingscode in te voeren. De SALE prijs die staat weergeven bij het product is prijs met de 25% korting eraf. 

SALE

Bij aankoop van een sale artikel geven wij geen geld terug. U ontvangt van ons een kortingscode/tegoedbon deze is alleen geldig bij ons in de webshop.

Als de klant na ontvangst van de bestelling niet tevreden is, stelt Jacky Luxury hem of haar in de gelegenheid om de maat van het gekochte sale artikel te retourneren 14 dagen, te tellen vanaf de ontvangstdatum, mits het artikel ongebruikt en niet beschadigd is. Zo kan Jacky Luxury het ruilen van gebruikte of beschadigde artikelen weigeren (mits het niet om een defect gaat).

De gekochte  sale artikelen die worden geretourneerd moeten zorgvuldig ingepakt en met het afleveringsbewijs of het juist ingevulde retourformulier verzonden worden.

Indien men bij het ruilen of retourneren niet over het genoemde afleveringsbewijs beschikt, kan het retourformulier worden opgevraagd via webshop@jackyluxury.nl.